Månedsarkiv: marts 2015

Litterær Lounge i CrossEyes

Fredag den tyvende marts optrådte Tobias Dalager til Litterær Lounge, der denne aften blev afholdt i brilleforretningen CrossEyes i Aarhus. Daniel Boysen og Simone Vohlert læste også op ved lejligheden. Højdepunktet i Tobias’ sæt var da han valgte at lade publikum opleve poetry slam digtet Snaps igennem glas ved at træde udenfor CrossEyes og råbe det fra åben gade ind i forretningen. Nils Lass spillede musik og Mariana Gil tog fine billeder i sort-hvid:

 

Foredrag om poetry slam på Nordfyns Gymnasium

Fredag den tyvende marts 2015 holder Tobias Dalager et 90 minutters foredrag om poetry slam for 170 2. g-elever på Nordfyns Gymnasium. Foredraget vil gå i dybden med kunstarten og genren spoken Word, som poetry slam er vokset ud af. Eleverne vil blive klædt på med redskaber, så de har de bedst tænkelige forudsætninger for selv at skrive et poetry slam digt. På denne måde vil foredraget gå “behind the slams” og eleverne vil få et indblik i de poetiske virkemidler såvel som teknikker omkring flow, teater og comedy. Undervejs i foredraget vil Tobias Dalager eksemplificere teknikkerne ved at performe sine egne tekster og vise udvalgte videoklip fra andre poetry slammere. 

 

Ny digtsamling i forbindelse med The Emblas album-release

EMBLA, DONELørdag den 28. februar 2015 optrådte Tobias Dalager i forbindelse med The Emblas album-release.

Tobias Dalager gav lyriske fortolkninger af titlerne på duoens debutplade.

På aftenen efterspurgte mange publikummer på det propfyldte teater Ambassaden i Aarhus et trykt eksemplar af de digte, Tobias Dalager læste op.

På den baggrund udgives her en lille uge derpå et digitalt eksemplar af den lille digtsamling, skriveprocessen kastede af sig. God fornøjelse:

Skitsevist – fra titel til tekst og tegning